Clash of Skulls

Gå inn i en verden av Clash of Skulls og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste strategispill!

Med vakker stilisert grafikk trekker Clash of Skulls deg inn i en unik og interessant verden og setter deg ansvarlig for å beseire fiendens tårn. Men ikke bli for opptatt av naturen, for for å utføre den viktige oppgaven med å oppnå seier, må du finne den vinnende hærsammensetningen og sende de riktige troppene for å eliminere fiendene dine. Velg de riktige soldatene og reager på hva fiendene dine sender din vei. Men ikke spill for mye i defensiven og reager bare på det fiendene dine sender, siden noen ganger tar initiativ og tvinger motstanderen til å reagere på hærsammensetningen din, setter deg i en mye bedre strategisk posisjon. Du må ta risiko og diktere kampflyten.

Hvis du tar dristige handlinger og prøver å overraske skjelettgeneralen fra motstanderhæren, kan du vinne før de kan reagere. Så prøv å ikke sende de samme eksakte enhetene hver gang, for på slagmarken når du først blir forutsigbar kommer du så mye nærmere et sikkert nederlag. Og på grunn av hastigheten på kampene du deltar i Clash of Skulls må du virkelig trene deg selv i å ta dristige og avgjørende handlinger raskt, for hvis du venter for lenge blir tårnet og hæren ødelagt på kort tid.

Test forskjellige strategier når du spiller på Spillespille.no og ødelegge fiendens base fra Clash of Skulls.

Spill andre spill fra clash-serien:

  1. Clash Of The Deep Sea Monsters
  2. Clash Of Navies
  3. Clash Of Armour
  4. Clash of Tanks

Lignende spill:

Liker du Clash of Skulls? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien strategispill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.