Classic Uno

Gå inn i en verden av Classic Uno og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kortspill!

Uno er et populært kortspill, og her på Spillespille.no kan du øve og mestre reglene slik at du alltid kan vinne mot vennene dine. For å vinne må du kvitte deg med alle kortene på hånden før motstanderne. Du kan bare kaste et kort hvis det samsvarer med enten fargen eller nummeret på det øverste kortet fra bunken. Og ikke glem å annonsere ditt siste kort ved å si UNO!

For å stoppe motstanderne dine fra å vinne kan du også bruke spesielle kort, hver med sin unike effekt på utfallet av spillet. Du har et kort som vil hoppe over neste spillers tur, ett som snur spilleretningen, et annet som får neste spiller til å trekke to kort og tape en tur, ett som endrer gjeldende farge og tvinger neste spiller til å trekke fire kort og taper en tur, en som endrer fargen som må matches, en som kan utfordre spilleren som spilte kortet som tvinger deg til å ta fire kort, en som får en spiller som ikke ringte UNO til å ta to kort. Med et så stort antall alternativer blir spillet intenst og morsomt raskt!

Bli en mester på Uno når du spiller Classic Uno når du er på Spillespille.no!

Lignende spill:

Liker du Classic Uno? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kortspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.