Correct Word

Gå inn i en verden av Correct Word og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ordspill!

Vi har alle problemer med noen ganger å finne de rette ordene å si. Dette kan enten skyldes at vi ikke vet hvordan vi skal uttrykke følelsene våre på riktig måte, eller at vi rett og slett ikke vet det riktige ordet vi skal bruke. Correct Word fra Spillespille.no har som mål å hjelpe deg med den andre delen, fordi i dette spillet vil du lære å identifisere forskjellige vanlige ord på en veldig morsom måte, ideell for alle nybegynnere i engelsk språk. Å lære ord ved å assosiere dem med bilder er en fin måte å huske dem bedre på, og den stiliserte grafikken til Correct Word vil gjøre den forbindelsen mye sterkere i tankene dine, noe som hjelper tankene dine med å identifisere den senere.

Det er mange ord å lære i Correct Word, fra mange forskjellige fag: fra dyr, til forskjellige typer mat og mange andre, utvalget er variert, noe som sikrer at kunnskapen din er mer mangfoldig. Med 10 forskjellige ark som du må fullføre, kan du forvente å bli en mester i å raskt gjenkjenne 40 gjenstander. Hjernen knytter sterke forbindelser ved hjelp av visuelle hjelpemidler, og du lærer disse ordene på kort tid. Hvert ark har fire bilder, og hvert bilde har tre mulige svar. For å hjelpe deg begynner hvert av disse svarene med samme bokstav. Velger du riktig svar, det vil si at du kobler bildet riktig til ordet, får du et poeng. Men selv om du ikke får alle de riktige svarene fra arket, kan du fortsatt komme deg gjennom spillet og komme tilbake senere. Læring tar tid og tålmodighet, og Correct Word gjenkjenner dette faktum og lar deg lære i ditt eget unike tempo. Gjennom utholdenhet og litt hjelp, vil du få en perfekt poengsum på kort tid!

Lær nye ord på en morsom og effektiv måte på Spillespille.no når du spiller Correct Word.

Hvordan spille

Hvis du bruker en PC, bruk venstre museknapp for å samhandle med elementene i spillet. Hvis du spiller på en mobilenhet, trykker du på skjermen for å samhandle med spillet.

Lignende spill:

Liker du Correct Word? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ordspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.