Flappy Parrot With Create Words

Gå inn i en verden av Flappy Parrot With Create Words og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ordspill!

Du er garantert kjent med den legendariske Flappy Bird, spillet der du kontrollerer flyturen til en søt fugl ved å trykke på skjermen kontinuerlig. Målet i Flappy Bird er å fly den lengste distansen du kan, og det oppnår du ved å unngå de innkommende rørene som dukker opp i veien for deg. Flappy Parrot With Create Words brukte dette enkle premisset, men i stedet for å trykke på skjermen for å unngå de vertikale rørene, må du samle de riktige bokstavene som er spredt i luften, slik at du kan lage ordet som er skrevet nederst til venstre på skjermen .

Denne endringen gir en uventet vri på de klassiske reglene som du kanskje er vant til, men den gjør også ting friskt. Å hele tiden måtte skanne skjermen for den riktige bokstaven, samtidig som du unngår bokstaver som ikke vises i ordet du må danne, holder ting like utfordrende som alltid.

Og mens reglene har blitt litt modifisert, er den søte grafikken noe som Flappy Parrot With Create Words har arvet fra den nevnte klassikeren. Og hvis du kombinerer dette med den glade musikken, blir det en mindre irriterende opplevelse å starte spillet på nytt.

Spill en morsom reimagining av et klassisk spill på Spillespille.no når du prøver Flappy Parrot With Create Words.

Hvordan spille

Klikk deg på skjermen hvis du bruker en mus eller tapp på den hvis du er på en mobilenhet, slik at du samler inn brevene som er spredt rundt skjermen. Vær forsiktig, du trenger bare å samle inn brevene som er inkludert i ordet som ligger i bunnen venstre hjørne av skjermen, og også myntene.

Lignende spill:

Liker du Flappy Parrot With Create Words? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ordspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.