Delicious - Emily's Home Sweet Home

Gå inn i en verden av Delicious - Emily's Home Sweet Home og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste emily matlaging spill!

Å flytte inn i et nytt hus er et stort skritt for alle, og dette er ikke annerledes for Emily, den vennlige karakteren fra Delicious - Emily's Home Sweet Home-spillet på Spillespille.no. Sammen med henne skal du bygge drømmehuset hennes, og vil overvinne alle slags interessante utfordringer som følger med å etablere et nytt hjem. Og Delicious - Emily's Home Sweet Home er litt av et eventyr, og først må du samle inn penger for å bygge opp drømmehuset ditt. For å samle penger har Emily og hennes lojale venner bestemt seg for at den beste måten å få ekstra penger på er å starte en pengeinnsamling, så spillet begynner med at du organiserer standen din, venter på kunder og selger alle slags deilige godbiter til kundene dine. .

Til å begynne med er bestillingene som må oppfylles ganske enkle å gjennomføre, men etter en stund begynner folk å høre om den flotte pengeinnsamlingen du for tiden organiserer, og flere og flere mennesker vil strømme til stedet ditt. Selv om det kan virke overveldende, er den gode delen at flere kunder betyr at du vil få mer penger til drømmehuset før. Heldigvis har du også Patrick til å hjelpe deg gjennom alle trinnene for å sette opp denne innsamlingsaksjonen, som vil sørge for at ting går knirkefritt, og at kundene dine og dine alle er fornøyde. Noen kunder vil komme til disken, mens andre vil sitte ved bordet og vente på at du skal oppfylle bestillingen deres. Dette kan gi litt ekstra kompleksitet, siden du ikke kan klone deg selv, så du må hele tiden gå fra det ene stedet til det andre. Legg til det at du må rydde bordet etter at du har en kunde, og ting kan bli intense ganske fort. Men ikke bekymre deg, ting starter sakte i Delicious - Emily's Home Sweet Home, og du vil ha god tid til å venne deg til oppgavene dine, og du vil bli mye bedre til å organisere timeplanen og kundene dine.

Hjelp Emily med å samle inn penger for å bygge drømmehuset sitt når du spiller Delicious - Emily's Home Sweet Home på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge elementene på skjermen og samhandle med kundene dine. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen i stedet.

Lignende spill:

Liker du Delicious - Emily's Home Sweet Home? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien emily matlaging spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.