Delicious - Emily's New Beginning

Gå inn i en verden av Delicious - Emily's New Beginning og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste emily matlaging spill!

Start en ny reise i livet ditt som restaurantsjef og bli med Emily når du spiller Delicious - Emily's New Beginning på Spillespille.no. Som restauranteier må du gjøre alt i Delicious - Emily's New Beginning: fra å ta kundens bestillinger, til å rydde bordene, forberede bestillingene deres, rydde bordene og jobbe med kassaapparatet. Selv om det til tider kan bli overveldende, vil du snart bli bedre og bedre til å håndtere de ulike oppgavene du må fullføre. Og du må få taket på ting før heller enn senere, for i løpet av kort tid vil kundene høre om restaurantens rykte og de vil begynne å strømme inn til stedet ditt.

Mens du i begynnelsen må servere enkle bestillinger, som å lage en kopp kaffe eller levere noen smultringer, må du etter en stund nøye forberede burgere og alle slags andre komplekse retter. Mer komplekse bestillinger betyr også at måten du tenker på bestillingene dine endres, for i tillegg til å betjene riktig bestilling, må du også gjøre det i tide. En kunde legger igjen de mest generøse tipsene etter at de har mottatt en riktig, men også en rask tjeneste i Delicious - Emily's New Beginning.

Administrer restauranten din og hjelp Emily i hennes nye begynnelse når du spiller Delicious - Emily's New Beginning på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge spillelementene du ønsker å samhandle med. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen i stedet.

Lignende spill:

Liker du Delicious - Emily's New Beginning? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien emily matlaging spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.