Dr. Panda Daycare

Gå inn i en verden av Dr. Panda Daycare og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste dyr spill!

En verden full av vennlige dyr og glede venter på deg når du spiller Dr. Panda Daycare. I dette avslappende spillet er du ansvarlig for en barnehage, og din oppgave er å ta vare på de søte dyrene som kommer til huset ditt. Men ikke bekymre deg, barnehagen din er full av morsomme ting som vil holde deg opptatt. Og viktigst av alt, hold moronivåene på maksimalt. Fra å se miniatyrtogturen langs togskinnene, til å gynge på treponnien, leke med hulahopringen eller basketballen, det er mange måter å holde seg opptatt på.

Og dette er bare det første rommet! I Dr. Panda Daycare kan du til og med velge å bo i forskjellige rom, hver med sine egne unike morsomme aktiviteter. En del av moroa er å tenke ut måter å holde gjestene dine opptatt, og å se dem smile er bare en av belønningene du får mens du spiller Dr. Panda Daycare. Med sine livlige farger og glad musikk er Dr. Panda Daycare et avslappende spill, og det er en fantastisk måte å hjelpe deg med å slappe av. Selv om det ikke er det mest utfordrende spillet du kan spille på Dr. Panda Daycare, er det en morsom måte å bruke litt tid på å finne ut alle de forskjellige måtene du kan samhandle med verden på.

Nyt den fantastiske verdenen av dyr når du spiller Dr. Panda Daycare på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk musen til å samhandle med spillet. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen i stedet.

Spill andre spill fra Dr. Panda-serien:

  1. Dr. Panda Farm
  2. Dr. Panda Airport
  3. Dr. Panda School
  4. Dr Panda Restaurant

Lignende spill:

Liker du Dr. Panda Daycare? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien dyr spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.