Dr. Panda School

Gå inn i en verden av Dr. Panda School og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste dyr spill!

Den første skoledagen din kan være litt skremmende, fordi det er et helt nytt miljø du må navigere i. Vi er sikre på at du vil klare deg, men hvorfor ikke bli med Dr Panda og alle slags vennlige karakterer og utforske sammen den første skoledagen din?

I Dr. Panda School får du oppdage alle slags forskjellige klasserom, fra gangene, kjøkkenet og mange andre steder rundt skolen. Og dessuten kan du samhandle med disse rommene og virkelig utforske og tilfredsstille din nysgjerrighet. Litt kjennskap til miljøet vil være til stor hjelp når du ser alle disse stedene i det virkelige liv.

Med vakker grafikk, glad musikk og fantastiske venner som blir med deg på dette eventyret, vil du absolutt se alle stedene fra Dr. Panda School.

Start skoleeventyret ditt med hjelp av Spillespille.no, og selv om ingenting kan forberede deg på denne fantastiske reisen, kan du med Dr. Panda School få et glimt av magien du finner på skolen.

Spill andre spill fra Dr. Panda-serien:

  1. Dr. Panda Farm
  2. Dr. Panda Airport
  3. Dr. Panda Daycare
  4. Dr Panda Restaurant

Lignende spill:

Liker du Dr. Panda School? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien dyr spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.