Draw Parking

Gå inn i en verden av Draw Parking og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste parkering spill!

Draw Parking er et oppslukende parkeringsspill der fokuset ditt er å tegne riktig parkeringsplass for ønsket bil. Hver bil har en annen farge, så du må sørge for at du finner tilstrekkelig parkeringsplass. Når du går gjennom nivåer, blir de mye mer utfordrende, med hvert nivå har sin egen vri på formelen. Noe som er flott, fordi det gir en veldig interessant følelse av fordypning.

Det du vil like med Draw Parking er det faktum at det er en nyskapende, spennende og hyggelig opplevelse med mange måter å spille på. Det er dusinvis av nivåer å spille gjennom også, og hver av dem bringer inn et stort utvalg av nye ideer i miksen. Hvis du er veldig lidenskapelig opptatt av puslespill og ønsker å prøve noe nytt og spennende, er Draw Parking det rette spillet for deg. Den har et stort utvalg funksjoner, og til syvende og sist er fordelene blant noen av de beste hele tiden.

Med Draw Parking er hver gang du spiller en ny utfordring, så det er en fin måte å teste ferdighetene dine på. Hvis du liker puslespill, gå til Spillespille.no og spill Draw Parking i dag!

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp hvis du er på en PC eller trykk og hold skjermen hvis du er på en mobil enhet for å tegne en linje mot parkeringsplassen. Tegn linjen på en slik måte at du unngår eventuelle hindringer og sørg for at bilen vender riktig retning som vises på parkeringsplassen.

Lignende spill:

Liker du Draw Parking? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien parkering spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.