Draw Racing

Gå inn i en verden av Draw Racing og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste bilspill!

Test hukommelsen din ved hjelp av Draw Racing, et morsomt spill der du må tegne banen til en søt F1-bil og nå målstreken. Grunnen til at Draw Racing kan klassifiseres som et minnespill, er fordi du ved starten av nivået får et raskt glimt av banens layout, hvoretter alle hindringene forsvinner fra synet. Selvfølgelig må du komme i mål uten å krasje inn i noe, så vær oppmerksom på hvordan ting er plassert og sørg for at du når destinasjonen i ett stykke.

Underveis kan du også samle stjerner som er plassert tilfeldig rundt på banen, og å klare å samle dem betyr at den endelige poengsummen din blir bedre. Men å prøve å samle dem betyr at du må huske flere ting, noe som vil øke utfordringen. Og hvis du tar med i betraktningen at du på senere nivåer får mindre tid til å huske plasseringen av hindringene betyr at du må ta en tøff avgjørelse mellom å få en høyere poengsum eller å komme i mål.

Spill en morsom kombinasjon av minne- og bilspill på Spillespille.no og ha det gøy!

Hvordan spille

Tegn en sti ved å bruke venstre museknapp hvis du bruker en PC eller trykk på skjermen hvis du bruker en mobil enhet for å manøvrere kjøretøyet gjennom hindringene for å nå målstreken.

Lignende spill:

Liker du Draw Racing? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien bilspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.