Dumb Ways to Die

Gå inn i en verden av Dumb Ways to Die og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste morsomme spill!

Nyt mange morsomme (og brutale) minispill i Dumb Ways to Die, et spill der livet til søte, men overraskende dumme karakterer alltid er ett skritt unna en smertefull slutt. Du kan forhindre disse endene ved å ta del i en rekke korte utfordringer der refleksene dine og raske tenkningen vil utgjøre en stor forskjell. Noen av dem vil overleve, men mange av dem vil dessverre ikke. Så før du spiller Dumb Ways to Die, sørg for at du ikke er den pysete typen, siden noen dødsfall kan være mer brutale enn du kanskje forventer.

Hastigheten som spillet forventer at du skal reagere med er veldig høy, og mesteparten av utfordringen til Dumb Ways to Die kommer herfra, men når du begynner å bli kjent med hvordan verdenen til Dumb Ways to Die er satt opp, vet du liksom hva du kan forvente, og du vil bli bedre og bedre til å redde disse bedårende dumme karakterene. Fra å måtte slukke en brann ved å trykke raskt på skjermen for å stikke av, til å unngå innkommende bitt eller ødelegge asteroider, situasjonene du vil ha i Dumb Ways to Die er stort sett absurde, men dette sikrer at du holdes på tærne, og det holder ting friskt og morsomt. Og når du ikke helt reagerer raskt nok, får du en ny sjanse, når du forhåpentligvis klarer å lykkes.

Gjennom Dumb Ways to Die vil du få oppleve mange minispill, og med tiden vil du klare å slå dem alle. Så spill på Spillespille.no og se hvor eventyret tar deg.

Hvordan spille

Bruk musen til å samhandle med spillet. Hvert minispill har instruksjoner om hvordan man samhandler med spillet.

Lignende spill:

Liker du Dumb Ways to Die? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien morsomme spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC