Farm Fun

Gå inn i en verden av Farm Fun og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste puslespill!

Våren er her, og Spillespille.no har forberedt mange morsomme spill som er flotte å spille denne sesongen. Et slikt spill er Farm Fun, hvor du får organisere gårdsdyrene dine i et spill som utfordrer logikken og organisasjonsevnen din. Å ha en stor gård krever mye tålmodighet og omsorg, og med Farm Fun kan du flytte forsiktig rundt på gårdsdyrene dine på en ryddig måte. Målet med Farm Fun er å sørge for at alle dyrene kommer seg ut av det lukkede området og inn i skuret sitt. Men det er mange hindringer mellom dem og deres destinasjon, og det er opp til deg å sørge for at de kommer til ønsket sted.

Fra busker, tønner, gjerder og til og med å måtte gå rundt hverandre, er arbeidet løst for deg i Farm Fun. Men ikke få panikk, for du kan alltid prøve igjen på Spillespille.no. Dessuten gir Farm Fun litt ekstra variasjon ved å gi deg muligheten til å lage par av samme type dyr, så det er et ekstra lag med strategi som du kan ta hensyn til når du organiserer gården din. Dyr kan bevege seg fremover eller bakover, og spesielt på de senere nivåene må du gjøre noen komplekse bevegelser for å få dem løs og inn i skuret. Mens nivåene blir stadig vanskeligere, blir du også bedre til å administrere plassen du har til rådighet.

Spill et morsomt og avslappende puslespill på Spillespille.no og organiser gårdsdyrene dine når du spiller Farm Fun.

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp for å velge et dyr, og med venstre museknapp nede, flytt musen i den retningen du vil at dyret skal bevege seg til. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykk på dyrene og sveip i den retningen i stedet.

Lignende spill:

Liker du Farm Fun? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien puslespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.