Detective Loupe Puzzle

Gå inn i en verden av Detective Loupe Puzzle og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste puslespill!

Hjelp detektiv Loupe med å avdekke ulike mysterier og avdekke hemmeligheter ved å løse gåter, finne skjulte objekter, oppdage forskjeller og alle slags andre ting som vil sette hjernen din på prøve. Noen ganger er ikke ting som de i utgangspunktet ser ut til i Detective Loupe Puzzle, og det er din jobb å iherdig prøve å finne løsningen på mysteriene som florerer av den spennende verdenen til Detective Loupe Puzzle.

For å finne de forskjellige ledetrådene som florerer hvert nivå, må du være tålmodig og oppmerksomheten på detaljer må alltid være på de høyeste nivåene. Etter å ha undersøkt hver scene, bør du være i stand til å løse gåten, men vær forberedt på å tenke utenfor boksen, siden noen tilfeller krever at du ikke tar ting for pålydende og leser mellom linjene. Noen ganger vil Detective Loupe Puzzle gi deg hint, ettersom detektiv Loupe har mye erfaring i feltet og noen detaljer dukker opp umiddelbart og hans skarpe sanser vil fortelle deg når det er tilfelle. Fra å finne ut hvem som har begikk en avskyelig forbrytelse, til å oppdage hvem som er paret, Detective Loupe Puzzle har mange morsomme scenarier du må løse.

Finn ut forskjellige mysterier og hjelp detektiv Loupe med å løse hvert enkelt tilfelle når du spiller Detective Loupe Puzzle på Spillespille.no.

Hvordan spille

Hvis du spiller på en PC, bruk venstre museknapp for å velge ledetrådene og de forskjellige andre spillelementene. Hold venstre eller høyre museknapp for å bruke forstørrelsesglasset. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen i stedet.

Lignende spill:

Liker du Detective Loupe Puzzle? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien puslespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.