Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales

Gå inn i en verden av Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste fire and water games!

Fireboy og Watergirl er tilbake! Etter en lang pause er den elskelige duoen stjernene i et nytt eventyr i Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales, og i likhet med deres andre eventyr venter et nytt tempel på dem. For å holde tradisjonen i live og for å holde ting frisk, bringer denne nye delen i Fireboy and Watergirl-sagaen noe nytt til blandingen: for å utforske dette nye episke tempelet vil den fantastiske duoen ha noen hjelpsomme allierte, de vennlige feene.

Som i spillene før, i Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales må du løse unike rom med alle slags utfordringer, samtidig som du holder deg til regel nummer én: aldri bland vann med ild. Dette betyr at Fireboy aldri kan tråkke på en vannaktig overflate, og Watergirl kan ikke tråkke i ild.

Over de 30 nivåene må du manipulere miljøet ved å trekke i spaker og trykke på knapper på en slik måte at disse elementene aldri blandes, og de to karakterene kommer trygt til slutten av reisen.

Fortsett den episke sagaen om Fireboy og Watergirl på Spillespille.no og se hvilke overraskelser denne nye oppføringen bringer med seg.

Spill andre spill fra fireboy and watergirl-serien:

  1. Fireboy and Watergirl 5 Elements
  2. Fireboy and Watergirl 4 Crystal Temple
  3. Fireboy and Watergirl 3 Ice Temple
  4. Fireboy and Watergirl 2 Light Temple
  5. Fireboy and Watergirl

Lignende spill:

Liker du Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien fire and water games for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.