Style Police Officer

Gå inn i en verden av Style Police Officer og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste barbie spill!

Hei fashionistaer! Er du klar for den ultimate moteutfordringen? I dette spillet er syv jenter i en alvorlig motekrise. De ble tatt på fersk gjerning av den kjekke politimannen Kevin, og så ut som total motekatastrofer for de store begivenhetene deres. Men ikke bekymre deg, du er her for å redde dagen! Det er på tide å vise frem moteferdighetene dine og hjelpe disse jentene med å få motespillet tilbake på sporet.

Men vent, det blir enda saftigere! En av jentene ble tatt på date med mannen sin, og så ut som et hett rot. En annen ble tatt på et vilt bassengfest, og resten ble fanget på en utdrikningslag, skoleball og til og med bare en vanlig gammel skoledag! Det er opp til deg å hjelpe disse jentene med å komme seg ut av motefengselet og inn i rampelyset. Er du klar for å ta utfordringen?

Politibetjent Kevin har tatt med jentene til politistasjonen, og de kommer seg ikke ut før de ser best ut. Det er der du kommer inn! Du vil ha tilgang til de siste motetrendene, tilbehør og sminke for å hjelpe disse jentene til å se best mulig ut. Vær kreativ, miks og match forskjellige stiler, og finn det perfekte antrekket for hver jentes unike personlighet. Det er på tide å bearbeide motemagien din og forvandle disse motekatastrofene til motefolk!

Er du klar til å redde dagen og bli den ultimate moteguruen? Det er på tide å komme i gang og hjelpe disse jentene til å skinne på sine store begivenheter. Med din hjelp vil de snu hodet og få kjevene til å falle. Gjør deg klar for et moteeventyr uten like, og vis verden hva du er laget av! La oss gjøre dette!

Spill andre spill fra Fashion Police-serien:

  Lignende spill:

  Liker du Style Police Officer? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

  Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

  Prøv andre gratis spill fra kategorien barbie spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

  Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.