Fly THIS!

Gå inn i en verden av Fly THIS! og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste administrasjon spill!

Oppfyll drømmen din om å bli flygeleder med Fly THIS!, et morsomt spill som setter dine organisatoriske ferdigheter på den ultimate prøven.

Å administrere en flyflåte er ingen enkel oppgave, men med tålmodighet og nøye planlegging kan det bli noe du kan lære deg å mestre med tiden. For å transportere passasjerene dine i sikkerhet, må du alltid være på utkikk etter andre innkommende fly som du kan krysse med på himmelen, så vel som andre farer.

I tillegg til å fly trygt, må du også sørge for at passasjerene kommer til de riktige flyplassene. Du vil garantert ikke sende dem til feil destinasjon! Etter hvert som du går gjennom spillet og blir vant til denne nye jobben din, vil du se at nivåene sakte øker i kompleksitet og vanskelighetsgrad. Men moroa forblir alltid den samme!

Ta fly med Fly THIS! og Spillespille.no!

Lignende spill:

Liker du Fly THIS!? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien administrasjon spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.