Four Colors World Tour Multiplayer

Gå inn i en verden av Four Colors World Tour Multiplayer og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kortspill!

Samle vennene dine eller spill med folk fra hele verden et spennende kortspill på Spillespille.no når du velger Four Colors World Tour Multiplayer. Et spennende element i Four Colors World Tour Multiplayer er flerspillerelementet som er lagt til det, så du kan enten spille mot en motstander kontrollert av datamaskinen, eller du kan spille mot folk fra andre steder i verden. Med sine morsomme og enkle å huske regler, samt sin vakre, stiliserte grafikk og uttrykksfulle animasjoner som vil sette et smil på ansiktet ditt, er Four Colors World Tour Multiplayer et godt valg når du vil slappe av og ha det gøy.

For å vinne en runde med Four Colors World Tour Multiplayer må du være den første som fullfører alle kortene du har i din besittelse. Hver runde får du et fast antall kort, og for å bli kvitt dem må du legge kortene dine i bunken på bordet. Selvfølgelig, hvis det var så enkelt, ville det ikke vært noen utfordring og ikke noe morsomt element. Det er visse regler du må følge, og det er at du bare kan legge ett av kortene dine ned hvis det enten har samme farge eller samme verdi som det som allerede ligger på bordet. Ettersom hvert nytt kort som legges til denne stabelen kan endre hva du trenger å legge ned, vil du snart oppdage hvor dynamisk en runde med Four Colors World Tour Multiplayer er. Legg til dette forskjellige modifikasjonskort som du eller andre spillere kan få, og du vil se hvor raskt du må tilpasse deg hvis du vil vinne. Disse modifikatorene kan enten være kort som tvinger andre spillere til å få to eller tre ekstra kort, samt hoppe over deres tur, men også kort som kan endre fargen på kortet du skal legge. Vinnerens endelige poengsum bestemmes av den totale verdien av kortene de andre spillerne har, og vinneren av spillet er den første spilleren som når 250 poeng. En viktig regel som du alltid må huske er at du må angi når du har et siste kort igjen, ellers må du pådra deg en straff for å få to kort.

Med sitt morsomme og raske spill er Four Colors World Tour Multiplayer nok et morsomt kortspill du kan spille på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge og samhandle med kortene. Trykk på 1-tasten på tastaturet når du har ett kort igjen. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen for å samhandle med elementene i spillet.

Lignende spill:

Liker du Four Colors World Tour Multiplayer? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kortspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.