Geometry Rash

Gå inn i en verden av Geometry Rash og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste running games!

Sørg for at refleksene dine er klare når du spiller Geometry Rash på Spillespille.no, for i dette spillet er reaksjonstidene dine avgjørende hvis du vil ha en høy poengsum. Når spillet starter stopper det ikke, bare hvis du treffer en vegg. Pass på at du samler så mange stjerner underveis du kan, stjerner som du kan bruke til å låse opp forskjellige karakterer å spille som. Men uansett hvilken karakter du velger, gjelder de samme reglene for hver av dem, og den eneste nøkkelen til din overlevelse er å finne ut når det er best å hoppe ut av veien for en hindring eller hoppe på plattformer på en slik måte at du ikke faller ned.

Heldigvis forblir scenen du må spille i den samme, slik at du kan huske de mer utspekulerte stedene du kan ha vanskeligere for. Noen ganger må du hoppe til rett tid for å unngå å treffe en pigg, men det er tider hvor Fokuset ditt må være virkelig på punkt, siden du raskt må hoppe på forskjellige plattformer slik at du ikke faller. Avstanden mellom plattformene forblir den samme, men når du må hoppe i en så rask rekkefølge, der ingen feil er tillatt, kan ting bli ganske intense. Men når du klarer å passere en spesielt vanskelig situasjon og du får rytmen til hoppene riktig, har du virkelig mestret Geometry Rash og du vil se utfordringene som en morsom måte å fordrive tiden på.

Tren refleksene og fokuset ditt når du spiller Geometry Rash på Spillespille.no.

Hvordan spille

Geometry Rash har veldig enkle kontroller: Hvis du bruker en mus, må du bare klikke med venstre museknapp for å hoppe. Hvis du spiller fra en mobilenhet, må du trykke på skjermen for å hoppe.

Lignende spill:

Liker du Geometry Rash? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien running games for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.