Get the Word!

Gå inn i en verden av Get the Word! og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ordspill!

Get the Word! er en morsom kopi av det nå legendariske Wordle-spillet, som tok verden med storm med sine enkle å lære regler, sosiale elementer (alle spillere prøver å gjette det samme ordet), i tillegg til å gi deg begrensede forsøk på å Gjett ordet. I Get the Word! må du gjette et ord på fire bokstaver, på bare seks forsøk. Dette gjør du ved å skrive ord på fire bokstaver i de tomme radene. Selvfølgelig er den mest heldige situasjonen når du klarer å gjette det riktige ordet fra første forsøk, men dette skjer sjelden. Det som vanligvis skjer er at du etter hvert ord du skriver finner ut hvilke bokstaver som står i ordet du leter etter. Hvis den tomme flisen blir grønn, betyr det at ordet ikke bare inneholder denne bokstaven, men at bokstaven er i samme posisjon. Hvis flisen blir gul, betyr det at bokstaven er i ordet du søker etter, men den er på et annet sted. Etter hver rad vil bokstavene fra bunnen av skjermen bli grå hvis de ikke er i ordet du søker etter. Å ha et begrenset antall forsøk gjør hele opplevelsen til en ganske anspent en, spesielt når du når de siste radene.

Mens det originale Wordle-spillet bare hadde ett ord per dag, og spillere fra hele verden prøvde å gjette det samme ordet, har du i Get the Word! flere ord du kan prøve å gjette, og den grensen ble fjernet. Så hvis du vil bli mett av morsomme ordgjettespill, bør du definitivt også prøve Get the Word!. Dessuten, hvis du trenger litt ekstra hjelp til å gjette ordet, kan du be spillet om hjelp.

Få en smak av den spennende opplevelsen til Wordle når du spiller Get the Word! på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge bokstavene fra bunnen av skjermen. Hvis du spiller på en mobilenhet, trykk på disse bokstavene i stedet.

Lignende spill:

Liker du Get the Word!? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ordspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.