Word Holiday

Gå inn i en verden av Word Holiday og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ordspill!

Nyt noen vakre utsikter fra hele verden, øv og lær nye ord på Spillespille.no når du spiller Word Holiday. For å teste vokabularet ditt må du koble sammen bokstavene som er på skjermen slik at de lager et ord. For å hjelpe deg er det på skjermen tomme bokser, som gir deg en pekepinn på hvor mange bokstaver ordene skal være. Du kan til og med overraske deg selv når du finner ut hvor mange ord du kan lage med tre bokstaver.

Og i tillegg til å muligens lære nye ord, får du også se alle slags fantastiske utsikter fra hele verden. Noen av dem gjenkjenner du kanskje umiddelbart, mens andre kan være nye for deg. Men ikke la utsikten ta fokuset bort fra spillet, for det er mange morsomme ord å oppdage i Word Holiday. Selv om de første ordoppgavene ikke er for utfordrende og du bare trenger å lage ord på tre bokstaver, har de senere nivåene flere og flere bokstaver du kan bygge med, og konfigurasjonen av boksene fra midten av skjermen blir også mer kompleks. Men en ting forblir den samme, og det er hvor mye moro du kan ha det.

Jo mer du spiller og jo flere ord du oppdager, jo flere mynter får du. Dette er poengsummen din, de tjener også et annet formål, og det er at du kan bruke dem i bytte mot nyttige tips. Hvis du blir sittende fast og ikke vet hvor du skal begynne, sørg for å bruke hint-alternativet for å hjelpe deg.

Lek med ord og utvid ordforrådet ditt med et annet morsomt ordspill på Spillespille.no og spill Word Holiday.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge ordene og, mens du holder venstre museknapp nede, dra en linje mellom bokstavene for å danne ord. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen og drar fingeren mellom bokstavene.

Lignende spill:

Liker du Word Holiday? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ordspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.