Gold Miner Jack

Gå inn i en verden av Gold Miner Jack og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Forbered deg på å grave fram noen fantastiske skatter ved hjelp av gripekroken din når du spiller Gold Miner Jack på Spillespille.no, et spill der du må mestre en gripekrok som hele tiden svaier fra side til side, som en veldig tung pendel. Men når du lærer hvordan du kontrollerer denne kompliserte enheten, er du sikker på å få tak i mange verdifulle gjenstander.

Hver gjenstand du klarer å hente kan brukes til å kjøpe alle slags viktige forbedringer som kan hjelpe deg i jobben din. Og du trenger all hjelpen du kan få, for for å gå videre til neste nivå i Gold Miner Jack har du en viss sum penger du må nå hvis du vil komme deg videre. Disse gjenstandene forbedrer enten gripekroken din, eller er gjenstander som raskt vil kvitte seg med skattene du for øyeblikket drar mot deg, hvis disse gjenstandene ikke er verdifulle nok. Hvert sekund teller under jorden, så du vil ikke kunne samle alt du ser. Noen ganger må du ta noen vanskelige beslutninger og kaste noen av gjenstandene du har grepet til fordel for å prøve å få noe bedre.

Mestre målet ditt og lær deg om gripekroken når du spiller Gold Miner Jack på Spillespille.no og fyller kassen med gull.

Hvordan spille

Klikk på skjermen for å frigjøre gripekroken mot gjenstandene som er plassert rundt deg. Du kan ikke kontrollere skuddretningen direkte, så tenk nøye gjennom banen til gripekroken. Kjøp gjenstander på slutten av hvert nivå for å forbedre gripekroken din.

Lignende spill:

Liker du Gold Miner Jack? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.