Gravity Soccer

Gå inn i en verden av Gravity Soccer og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste fotballspill!

I denne unike kombinasjonen av fotball og puslespill klarer Gravity Soccer å samle disse to forskjellige typene spill på en morsom og kreativ måte. I samsvar med fotballreglene er målet med Gravity Soccer å plassere ballen mellom målstolpen, men i stedet for å instruere spillerne til å bruke pasninger og skudd, må du nøye velge hvilke blokker du vil ødelegge for å lede ballen til sin tiltenkt reisemål. Du vil bli overrasket over hvor mye spenningen det er å se om ballen kommer igjennom eller ikke fortsatt gjenstår selv om reglene har endret seg.

Når du avanserer, vil du snart se at du må ta hensyn til ramper, fjærer og andre nye elementer som øker utfordringen, men også moroa. Hvert nivå har en rekke stjerner som venter på å bli samlet, og hvis du klarer å samle dem, øker den endelige rangeringen din. Å gå tilbake og få alle stjernene du kanskje har gått glipp av, gjør også Gravity Soccer til et spill du kan spille på nytt noen ganger, spesielt fordi noen stjerner er plassert på noen ganske lumske steder, og bare de mest utholdende kan samle dem. Men selv om du ikke klarer å få alle stjernene, får du fortsatt avansere og fullføre spillet.

Fullfør alle nivåene og få en høy poengsum på Spillespille.no når du spiller Gravity Soccer.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge blokkene du vil fjerne, for å lede fotballen til målstolpen. Hvis du bruker en mobilenhet, trykk på skjermen for å fjerne disse blokkene.

Lignende spill:

Liker du Gravity Soccer? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien fotballspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.