Guess Word

Gå inn i en verden av Guess Word og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ordspill!

Ordspill er alltid kjempegøy, fordi du kan lære mens du spiller, og hvem liker ikke det? Med Guess Word holder Spillespille.no deg til å gjette til slutten av runden, og de morsomme reglene vil få deg til å komme tilbake og se hvor godt ordforrådet ditt virkelig er. Og hvis du først kanskje sliter, etter noen runder med Guess Word vil du garantert se noen forbedringer og lære å sette pris på hvor morsom læring kan være.

I Guess Word må du, som tittelen antyder, gjette et ord. Dette ordet kan enten være et ord på fire bokstaver, et ord på fem bokstaver eller et ord på seks bokstaver. Det du må gjøre er å skrive et hvilket som helst ord som passer til dette ordtellingskravet, og etter at du har skrevet ordet vil du se at noen av brikkene på tavlen der den bokstaven står kan bli uthevet. Hvis uthevingen er grønn, betyr det at bokstaven fra ordet du må gjette skal forbli i den posisjonen, og hvis uthevingen er gul betyr det at ordet inneholder den bokstaven, men det er ikke på det bestemte stedet. Du får bare seks sjanser til å finne det ordet, og hver gang du trykker på Enter håper du at du i det minste finner en annen bokstav, eller dens rette plass i det siste ordet.

Selvfølgelig er det et hint-system du kan bruke hvis du noen gang blir sittende fast, og i begynnelsen kan du bruke det, men jo mer du spiller, jo bedre blir ferdighetene dine, og du vil bruke dette systemet færre og færre ganger. Dessuten vil du garantert lære mange nye ord underveis.

Spill et annet morsomt spill med ord på Spillespille.no når du velger Guess Word.

Hvordan spille

Guess Word kan spilles enten på en PC eller en mobilenhet. Bruk tastaturet til å skrive bokstavene eller trykk med musen på de virtuelle tastene fra skjermen hvis du bruker en PC, eller trykk på det virtuelle tastaturet hvis du spiller på en mobilenhet.

Lignende spill:

Liker du Guess Word? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ordspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.