Halloween Chain

Gå inn i en verden av Halloween Chain og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste zuma spill!

Kom i Halloween-ånden på Spillespille.no og spill et avslappende spill for å ta tankene bort fra den skumle atmosfæren denne sesongen når du spiller Halloween Chain. Som navnet antyder, er Halloween Chain et spill som låner reglene fra de klassiske Zuma-spillene, som nå er legendariske for alle som noen gang trengte et raskt spill å spille, som hadde den rette mengden utfordring og morsomt spill. Og fordi Halloween-sesongen har en nesten uendelig tilførsel av interessante historier og karakterer, i Halloween Chain kan du spille denne typen spill på nytt i denne skumle omgivelsen.

Hvis du allerede er kjent med det morsomme spillet til Zuma, vil du føle deg hjemme når du begynner med Halloween Chain. Hvis du ennå ikke kjenner reglene, kan du være trygg på at de er enkle å lære, men likevel er de veldig morsomme. For å komme til neste nivå og score poeng, må du skyte bobler av forskjellige farger inn i kjeden som sakte beveger seg mot et bestemt punkt på skjermen. Men du kan ikke bare tilfeldig i kjeden, for hvis du vil gjøre ting vanskeligere for deg. For å redusere lengden på denne bevegelige kjeden, må du koble til minst tre bobler som har samme farge. Dette vil fjerne alle gruppene fra styret, og vil gjøre jobben din mye enklere. Men ikke ta for lang tid å sikte, for kjeden stopper ikke, og den eneste måten å få det til å ta korte pauser er å fjerne grupper av bobler fra den.

Opplev den klassiske Zuma-formelen på Spillespille.no i Halloween-setting når du spiller Halloween Chain.

Hvordan spille

Hvis du spiller på en PC, bruk musen til å sikte skuddene dine og trykk på venstre museknapp for å skyte. Hvis du bruker en mobilenhet, trykker du på skjermen der du vil at bildene skal gå.

Lignende spill:

Liker du Halloween Chain? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien zuma spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.