The Sorcerer

Gå inn i en verden av The Sorcerer og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste zuma spill!

I The Sorcerer har du en ganske magisk opplevelse foran deg, spesielt hvis du liker spill som tester refleksene dine og din romlige bevissthet. Selv om spillingen kan virke umiddelbart kjent for deg, har The Sorcerer fortsatt muligheten til å glede og gi deg timevis med moro og avslapning. Selv om du kanskje allerede vet hvordan du spiller spill der du må matche bobler av samme farge, er det i The Sorcerer en ekstra tidtaker som du må ta hensyn til, og denne tar form i måten bobleradene plasseres på på brettet. Her beveger raden seg sakte mot et punkt på brettet, og hvis raden når den destinasjonen, mister du nivået.

For å avansere må du kontrollere vinkelen på skuddene til trollmannen plassert midt på skjermen, og skyte boblene på en slik måte at minst tre av samme farge er koblet til hverandre. Dette sikrer at trolldommen vil fungere og fjerne disse boblene fra brettet. Hvis du lyktes i å redusere denne typen slange laget av bobler, vil du gå videre til neste nivå. Trikset er at du raskt må tilpasse deg bevegelsen til boblene, og alltid tenke fremover, fordi hvert skudd kan drastisk endre konfigurasjonen til de fremadskridende boblene.

Slapp av på Spillespille.no med en klassisk spillopplevelse når du prøver The Sorcerer og fullfør alle nivåene!

Hvordan spille

Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen i vinkelen du ønsker å skyte boblene. Hvis du bruker en PC, bruk musen til å sikte og trykk på venstre museknapp for å skyte.

Lignende spill:

Liker du The Sorcerer? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien zuma spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.