Hand Me The Goods

Gå inn i en verden av Hand Me The Goods og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste spill for gutter!

Det sies at ingenting gis gratis, og hvis du vil ha noe må du strekke deg ut og ta det. Hand Me The Goods tar dette konseptet og gjør det til en sprø versjon av et sadistisk spillshow, hvor du kan bli veldig rik, men også miste hendene dine. Risikoen er høy i Hand Me The Goods, men hvis du er modig, forsiktig og du er flink til å lære deg mønstrene til laseren, kan du være en god kandidat til å få den enorme pengepremien.

I Hand Me The Goods må du strekke deg ut og hente en viss sum penger, og det eneste som står mellom deg og den ønskede premien er en høyintensitets laser som kutter alt som kommer i kontakt med. Ja, det inkluderer definitivt hendene dine. Heldigvis går laseren opp og ned i et visst mønster, og dens bevegelser er ikke tilfeldig, men jo mer penger du samler inn og jo lenger du avanserer, jo mer kompliserte blir mønstrene, og for hver gang du strekker ut, stiger spenningen. Du får to sjanser til å gå hjem med alle pengene, hver sjanse representeres av en av hendene dine.

Med sin stiliserte grafikk fanger Hand Me The Goods virkelig atmosfæren til visse spillprogrammer, men mengden blod appellerer kanskje ikke til alle. Hvis du kombinerer det med intens spilling, pass på at du ikke velger å spille Hand Me The Goods når du leter etter en mer avslappende opplevelse.

Spill en unik versjon av et fiktivt TV-program på Spillespille.no når du velger Hand Me The Goods.

Hvordan spille

Hånden som skal ta pengene styres ved å flytte musen på den måten du måtte ønske.

Lignende spill:

Liker du Hand Me The Goods? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien spill for gutter for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.