Hex Takeover

Gå inn i en verden av Hex Takeover og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste tenkespill!

Hvis du er i humør til et taktisk spill som sjakk eller Go så har du til rett sted. Spillespille.no har mange spill som er akkurat det du vil ha når du har et ønske om å spille et spill med taktikk.

I Hex Takeover må du utdype den riktige strategien for å kunne gjøre alle flisene i nivået gult, ved å plassere dem i de rette flekkene og ved å ta dem bort fra motstanderen, som vil gjøre alt i sin makt for å stoppe deg.

Å tilegne seg all plassen fra styret må du velge enhetene dine under din tur og enten hoppe eller klone flisene for å kunne vende dem til din side. Disse ferdighetene har ulike effekter og du må ta hensyn til de sterke og svakhetene i hver.

I Hex Takeover dine tankeferdigheter og ikke dine reflekser blir satt til testen, slik at du kan spille spillet i eget tempo, noe som gjør det ganske avslappende erfaring.

Oppdag vinnerstrategien i Hex Takeover og ha det gøy!

Lignende spill:

Liker du Hex Takeover? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien tenkespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.