Hidden Cats: Detective Agency

Gå inn i en verden av Hidden Cats: Detective Agency og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste skjulte objekter spill!

Finn skjulte katter ved å være spesielt oppmerksom på miljøet, finne ut ledetråder og spore alle potensielle kunder du finner når du spiller Hidden Cats: Detective Agency på Spillespille.no. Tillat deg selv å bli fordypet i denne vakkert stiliserte verdenen, som gir deg en unik og interessant atmosfære, og føl spenningen ved å finne alle kattene i scenen. Som du forventer av disse svært intelligente skapningene, gjemmer kattene i Hidden Cats: Detective Agency seg på alle mulige steder, og bare de mest iherdige og tålmodige kattetetektivene vil kunne finne dem alle.

Enten det er ved å se under en stabel med appelsiner, se bak noen eller bare se en godt gjemt, nesten kamuflert kattunge, er utfordringen i Hidden Cats: Detective Agency alltid til stede, og du må være observant hvis du vil lykkes. Og hvis du ser at du har problemer med å finne en katt, kan du spørre spillet om en ledetråd. Ledetråden vil ikke direkte vise deg hvor katten er, men den bør lede deg i riktig retning. Når du trer inn i skoene til Faye og med hjelp av din trofaste og vennlige kattekompis, Carrot, vil dere begge dra sammen på en morsom reise for å finne alle de skjulte kattene.

Utforsk vakre byer og finn alle de skjulte kattene når du spiller Hidden Cats: Detective Agency på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge kattene på skjermen, eller for å samhandle med andre elementer i spillet (forskjellige elementer i scenen eller Clue-knappen).

Lignende spill:

Liker du Hidden Cats: Detective Agency? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien skjulte objekter spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!