Hidden Cats: Detective Agency

Gå inn i en verden av Hidden Cats: Detective Agency og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste skjulte objekter spill!

Finn skjulte katter ved å være spesielt oppmerksom på miljøet, finne ut ledetråder og spore alle potensielle kunder du finner når du spiller Hidden Cats: Detective Agency på Spillespille.no. Tillat deg selv å bli fordypet i denne vakkert stiliserte verdenen, som gir deg en unik og interessant atmosfære, og føl spenningen ved å finne alle kattene i scenen. Som du forventer av disse svært intelligente skapningene, gjemmer kattene i Hidden Cats: Detective Agency seg på alle mulige steder, og bare de mest iherdige og tålmodige kattetetektivene vil kunne finne dem alle.

Enten det er ved å se under en stabel med appelsiner, se bak noen eller bare se en godt gjemt, nesten kamuflert kattunge, er utfordringen i Hidden Cats: Detective Agency alltid til stede, og du må være observant hvis du vil lykkes. Og hvis du ser at du har problemer med å finne en katt, kan du spørre spillet om en ledetråd. Ledetråden vil ikke direkte vise deg hvor katten er, men den bør lede deg i riktig retning. Når du trer inn i skoene til Faye og med hjelp av din trofaste og vennlige kattekompis, Carrot, vil dere begge dra sammen på en morsom reise for å finne alle de skjulte kattene.

Utforsk vakre byer og finn alle de skjulte kattene når du spiller Hidden Cats: Detective Agency på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge kattene på skjermen, eller for å samhandle med andre elementer i spillet (forskjellige elementer i scenen eller Clue-knappen).

Lignende spill:

Liker du Hidden Cats: Detective Agency? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien skjulte objekter spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC