Hidden Magic OG

Gå inn i en verden av Hidden Magic OG og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste skjulte objekter spill!

I dette skjulte objektspillet på Spillespille.no er oppgaven din å hjelpe alkymisten med å finne alle viktige gjenstander som er plassert nederst på skjermen. Når det gjelder magi, er tid av essensen, så du må være ganske rask, for hvis du bruker for lang tid, må du bare starte nivået på nytt. Heldigvis er det ganske enkelt å navigere i det detaljerte 3D-miljøet til Hidden Magic OG, og selv om du ikke finner alle objektene innen fristen, kan du alltids prøve igjen på Spillespille.no. Utfordringen vil fortsatt være der, og moroa og spenningen ved å finne gjenstandene er alltid til stede.

Gjennom sine 42 nivåer ber Hidden Magic OG om at du finner alle slags gjenstander, fra drikkedrikkeingredienser til alle slags hetteglass som er nødvendige for å fullføre den mystiske prosessen alkymisten må fullføre. Bare en tålmodig spiller kan lykkes i Hidden Magic OG, men selv om du kanskje ikke starter som en tålmodig person, kan Hidden Magic OG hjelpe deg med å slappe mer av. Tross alt er atmosfæren til Hidden Magic OG ganske avslappende, og den kan til og med minne deg om et eventyr eller en annen lignende fantastisk historie. Den stiliserte 3D-grafikken bidrar også til å fordype deg i denne verdenen.

Finn skjulte objekter, test dine romlige kunnskaper og ha det gøy når du spiller Hidden Magic OG på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge objektene du trenger å finne. Trykk på venstre museknapp og flytt musen for å flytte kameraet rundt. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen for å velge elementene og drar kameraet med fingeren.

Lignende spill:

Liker du Hidden Magic OG? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien skjulte objekter spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.