Hogwarts Princesses

Gå inn i en verden av Hogwarts Princesses og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kle på spill!

Velkommen til den fortryllede verdenen til Hogwarts Princesses, hvor magi møter stil og hemmeligheter i trollmannsuniverset er vakkert vevd inn i mote- og vennskapsverdenen. Ta tak i tryllestavene dine og gjør deg klar for et trollbindende eventyr, kjære!

Galtvort skole for hekseri og trolldom er bakteppet for denne oppsiktsvekkende historien, der fire bestevenner og skolekamerater skal legge ut på en reise med stil og selvuttrykk som er like unik som Galtvort-husene de representerer: Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw og Hufflepuff.

Hvert hus på Galtvort har sin distinkte identitet, og utfordringen din er å kuratere antrekk som perfekt fanger essensen av Gryffindors tapperhet, Slytherins ambisjoner, Ravenclaws visdom og Hufflepuffs lojalitet. Fargene, emblemene og stilen vil være en sann refleksjon av hvert huss ånd.

Men det er ikke alt. Ved siden av å kle opp disse nydelige heksene, vil du dykke ned i sminkeøkter, med utseende som ikke bare er fantastisk, men som også utfyller den valgte motestilen. Enten det er dristig og brennende sminke for Gryffindor, eller subtil og smart for Ravenclaw, vil du mestre sminkekunsten på alle nivåer. Og husk, detaljene får magien til å skje. Tilbehør, smykker og frisyrer er prikken over i-en som vil heve hvert utseende fra vanlig til ekstraordinært. Tenk på dem som dine helt egne motetroller!

Når du har fullført transformasjonen for hvert hus, er det på tide å fange motetrollen din. Last ned disse fortryllende antrekkene, vis dem frem til venner og familie, og la dem inn i Galtvorts stilige hemmeligheter.

Så, er du klar for Hogwarts Princesses der moteverdenen kolliderer med trollmannsuniverset? Gjør tryllestaven din klar, for dette eventyret er i ferd med å kaste en fasjonabel trylleformular som vil gjøre deg og vennene dine trollbundet!

Spill andre spill fra Hogwarts-serien:

  1. Hogwarts Girls

Lignende spill:

Liker du Hogwarts Princesses? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kle på spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.