Star Wars Avatar Creator

Gå inn i en verden av Star Wars Avatar Creator og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste rinmaru spill!

OMG, folkens, du vil ikke tro dette! Jeg husker bare dette kule spillet designet av Rinmaru for lenge siden: Star Wars Avatar Creator, og la meg fortelle deg, det er ute av denne verden!

Gjør deg klar til å legge ut på en episk stilreise mens du tilpasser din helt egen Star Wars-karakter. Velg mellom femme eller masc, og dykk inn i en galakse langt, langt unna mens du velger fra ikoniske Star Wars-løp som Twi'lek, human, Togruta, Miraluka, Mirialan, Rattataki, Sith, Zabrak, Chiss og mer! Hvert valg låser opp en skattekiste av tilbehør å leke med.

Og nostalgi-hitene bare fortsetter å komme! Lag dine egne versjoner av prinsesse Leia, Rey eller til og med Ahsoka Tano fra Clone Wars-serien. Alternativene er uendelige!

Men det er ikke alt – dette spillet er stablet med intrikate antrekk, søtt tilbehør (ja, til og med kjæledyr!) og fengslende bakgrunner som vil transportere deg til forskjellige hjørner av Star Wars-universet.

Så grip lyssverdet ditt og gjør deg klar til å slippe løs din indre Jedi-fashionista! Måtte stilkraften være med deg!

Lignende spill:

Liker du Star Wars Avatar Creator? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien rinmaru spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC