Hungry Shark Arena: Horror Night

Gå inn i en verden av Hungry Shark Arena: Horror Night og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste .io spill!

Når du ser for deg en arena full av glupske haier, ute etter hverandre, er du sannsynligvis allerede ganske livredd, men Hungry Shark Arena: Horror Night tar dette konseptet til et nytt nivå og øker grusomheten i flerspillerspillet, Hungry Shark Arena: Horror Night. Med et helt nytt skummelt tema vil dette spillet holde deg på kanten av setet, mens du kjemper for å overleve og beseire de andre spillerne, i en spillverden der ingen feil er tillatt, og ett feil trekk vil resultere i at du blir spist av de andre spillerne.

Som du sannsynligvis forventer av navnet, i Hungry Shark Arena: Horror Night er det mange haier. Du kontrollerer en så storslått sjødyr, og målet ditt er å spise så mye fisk du kan, samtidig som du unngår andre spillere, samt alle slags andre miljøfarer som forsøpler havet i Hungry Shark Arena: Horror Night, for eksempel miner. Jo mer du klarer å overleve og mate deg selv, jo kraftigere blir haien din. Og når du først vokser i styrke, blir motstandere som du sannsynligvis ikke ville ha våget å kjempe, plutselig ditt bytte. Trikset for å overleve er å vite hvilke kamper du kan vinne, og hvilke du må løpe fra. I hvert fall for øyeblikket. I Hungry Shark Arena: Horror Night, som i mange tilfeller, er retrett alltid et alternativ, og mange ganger er det det klokeste alternativet du kan ta.

Spill et annet morsomt flerspillerspill på Spillespille.no og se hvor mange poeng du kan få.

Hvordan spille

Trykk venstre museknapp i retningen du vil at haien skal bevege seg. Haien beveger seg automatisk. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen i stedet.

Spill andre spill fra Hungry Shark Arena-serien:

  1. Hungry Shark Arena

Lignende spill:

Liker du Hungry Shark Arena: Horror Night? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien .io spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.