Hunter Assassin 2

Gå inn i en verden av Hunter Assassin 2 og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste action spill!

Mestre kunsten å snike og eliminere alle målene dine når du spiller Hunter Assassin 2 på Spillespille.no. Hunter Assassin 2 tar deg gjennom en rekke nivåer, der nøye planlegging er nøkkelen til å komme videre, fordi fiendene er dødelige, og hvis de oppdager deg vil du raskt bli eliminert. Så husk at sniking er nøkkelen.

Slik du fremgår gjennom spillet, vil du møte en rekke utfordringer, men heldigvis styrer kontrollene av spillet svært enkelt, og lar deg bare bekymre deg om din samlede strategi for å vinne, og ikke å måtte stole på raske reflekser for å få deg ut av en tøff situasjon. For å flytte karakteren din rundt trinnet alt du trenger å gjøre er å klikke deg på hvor du ønsker å gå, og din karakter vil ta den korteste banen til ditt ønskede reisemål.

Etter en stund vil ditt taktiske sinn ta over og du vil begynne å tenke som en snikmorder, noe som får deg til å gå gjennom nivåene mye raskere enn før. Og jo flere fiender du eliminerer, jo mer du mynter vil du tjene, noe som vil gjøre at du kan kjøpe ulike oppgraderinger.

Spill enda et kult actionspill på Spillespille.no når du prøver Hunter Assassin 2 og ha det gøy.

Lignende spill:

Liker du Hunter Assassin 2? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien action spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.