King Solitaire

Gå inn i en verden av King Solitaire og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kabal spill!

King Solitaire er et enkelt kabal hvor fokuset ditt er å lage bunker med kort som har samme farge. Måten du spiller på er at du prøver å legge til et tall som er dårligere enn det på brettet, og som også har en annen farge. Det er en fin måte å teste ferdighetene dine på, og du kan også ta ut kort hvis du vil, noe som bidrar til å øke opplevelsen.

Spillet sporer også hvor mange trekk du har gjort for å fullføre alt, og du har også en tidtaker og en resultattavle. Det lar deg spore deg selv så mye du kan, og det gir også en veldig hyggelig og givende opplevelse.

Hver gang du spiller King Solitaire starter du med et annet brett, så mulighetene er ubegrensede. Du vil garantert synes King Solitaire er mye moro siden det alltid er noe kult og nytt å glede seg over. Hvis du elsker kabal eller bare kortspill generelt, gir King Solitaire en fin vri, og du ønsker å finne nye måter å forbedre poengsummen din på. Prøv det på Spillespille.no akkurat nå og ha det gøy med en morsom, spennende kabalopplevelse.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å samhandle med spillelementene hvis du bruker en PC. Hvis du er på en mobilenhet, må du trykke på skjermen for å samhandle med spillet.

Lignende spill:

Liker du King Solitaire? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kabal spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.