Spider Solitaire

Gå inn i en verden av Spider Solitaire og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kabal spill!

Spider Solitaire er en annen variant av det populære kabalspillet, og det kommer med noen morsomme, spennende vendinger. Du kan velge vanskelighetsgrad basert på hvor mange farger du vil ha i spillet, fra 1 til 4. Reglene er stort sett de samme som i alle kabaler, du må bare lage grupper i samme farge og deretter ta dem med til høyre side av brettet.

Med Spider Solitaire har du en vri, siden du egentlig ikke kan trekke kort. I stedet må du prøve å kombinere kort for å lage en hel farge fra ess til konge, og så kan du sette den til side. Dette øker gameplay-utfordringen, siden det gjør spillet betydelig vanskeligere og mye morsommere hele tiden.

Spillet er fullstendig randomisert hver gang, så det er mye replay-verdi, og du vil finne deg selv overrasket over nye utfordringer du må møte. Det er en god idé å starte med den lavere vanskelighetsgraden og gjøre deg kjent med spillet, og deretter piffe opp ting basert på ferdighetene dine. Prøv Spider Solitaire nå på Spillespille.no, det er et flott kortspill vel verdt tiden din.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å samhandle med spillelementene hvis du bruker en PC. Hvis du er på en mobilenhet, må du trykke på skjermen for å samhandle med spillet.

Lignende spill:

Liker du Spider Solitaire? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kabal spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.