Klondike Classic Solitaire

Gå inn i en verden av Klondike Classic Solitaire og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kabal spill!

Klondike Classic Solitaire er en herlig kabalvariant med sine egne, vakre vendinger. Hovedmålet for dette spillet er å fylle alle de 4 fundamentene ved å følge den stigende fargesekvensen. Du har imidlertid lov til å flytte de synkende sekvensene med et hvilket som helst antall kort til en hvilken som helst annen haug. Hvis du vil, kan du også flytte haugen til en ny celle hvis du vil.

Spillet lar deg bare legge til konger på fricellene, så det er noe du må fokusere på. Mens du spiller, kan du trekke et kort hvis det ikke er flere trekk på brettet. Klondike Classic Solitaire legger til en fantastisk tilnærming til kabalopplevelsen, og du kan spille dette fantastiske spillet om igjen og igjen. Det er det som virkelig gjør det morsomt, og til slutt vil du bli overrasket over hvor gøy det kan være.

Det er mulig å spille på nytt bare for å prøve å få en bedre poengsum. Klondike Classic Solitaire er tilgjengelig på Spillespille.no og du kan spille det utallige ganger for å prøve å oppnå best mulig poengsum. Prøv det selv, og du vil bli overrasket over opplevelsen!

Hvordan spille

Bruk musen til å velge kortene hvis du bruker en PC eller trykk på skjermen for å velge dem hvis du bruker en mobilenhet.

Lignende spill:

Liker du Klondike Classic Solitaire? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kabal spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.