Ludo Fever

Gå inn i en verden av Ludo Fever og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste brettspill!

Et spill med flaks og strategi venter på deg på Spillespille.no når du velger Ludo Fever. Du kan enten invitere vennene dine og spille en runde sammen, eller du kan velge å spille mot motstandere kontrollert av datamaskinen. Bevegelsen i Ludo Fever avgjøres helt ved å kaste en terning, men det er en viss strategi involvert. Som du sannsynligvis forventer av et spill med terninger, kan du være sikker på at noen ganger er flaksen på din side, og noen ganger ikke. Vinneren av Ludo Fever avgjøres av spilleren som klarer å flytte alle sine fire brikker inn i trekanten som er plassert midt på skjermen.

Hver spiller har fire brikker, og spilleren som kan flytte først avgjøres av den som kaster den største verdien av terningen. Du kan bare flytte brikkene dine hvis du kaster en sekser. Strategidelen av Ludo Fever skjer hovedsakelig med hvilke brikker du velger å flytte. Hvis en av brikkene dine tråkker på en annen spillers, vil brikken deres gå tilbake til startposisjonen. Selvfølgelig gjelder samme regel for deg, så du må alltid være oppmerksom når du er i nærheten av andre spillere. Dessuten vil to brikker som tilhører samme spiller danne en blokk, som ikke kan passeres av andre. En annen måte flaks avgjør vinneren på er det faktum at du kan plassere en brikke i trekanten bare hvis du kaster det nøyaktige antallet steder som er mellom en brikke og trekanten.

Slapp av og håper at du kaster lykkeruller når du spiller Ludo Fever på Spillespille.no.

Hvordan spille

Hvis du spiller fra en PC, bruk venstre museknapp på musen for å samhandle med spillet. Hvis du bruker en mobilenhet, trykker du på skjermen i stedet.

Lignende spill:

Liker du Ludo Fever? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien brettspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.