Magic Match

Gå inn i en verden av Magic Match og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste match 3 spill!

Reise til et magisk og fredelig rike og trene observasjonsevnene dine når du spiller Magic Match, et morsomt spill fullt av livlige farger. For å vinne i Magic Match må du finne minst to elementer av samme type, som også ligger ved siden av hverandre, og klikker på en av dem. Dette vil eliminere dem fra spillbrettet, og også endre på konfigurasjonen av scenen. Dette sikrer at det også er en del strategi som er involvert.

Slik hjelper du deg med å tømme brettet der det også er ulike artikler du kan velge. Ting som bomber, som vil rydde et lite område i nærheten av dem, eller en rakett som klargjør alt i en rett linje.

Og fordi utfordring alltid gjør ting litt mer gøy, i Magic Match, er det noen betingelser du må møte for å fremme til neste nivå. I det øverste venstre hjørnet av skjermen får du se hvor mange brikker av en bestemt type du har til å klare, og i toppen midten av skjermen har du maksimalt antall trekk du får lov til å lage.

Oppdag enda et avslappende spill på Spillespille.no og prøv å rydde brettet i så få trekk som mulig.

Lignende spill:

Liker du Magic Match? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien match 3 spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.