Mahjong 3D Connect

Gå inn i en verden av Mahjong 3D Connect og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste mahjong spill!

Spill det legendariske Mahjong-spillet på Spillespille.no, i 3D, når du velger Mahjong 3D Connect. Den klassiske opplevelsen av dette legendariske spillet gir deg en annen utfordring enn den du kanskje allerede er kjent med, men reglene er de samme som du kjenner, og i Mahjong 3D Connect må du fortsatt velge to matchende brikker som ikke er blokkert av andre. Fliser blokkeres hvis de ikke er på kanten av stabelen. Denne regelen gir deg et mer utfordrende spill, men med denne ekstra utfordringen kan du være sikker på at moroa også øker. Tross alt har Mahjong underholdt utallige generasjoner gjennom sin rike historie, og vil garantert underholde mange flere.

Med en ekstra dimensjon lagt til spillet, bør Mahjong 3D Connect prøves av alle som liker Mahjong-spill, og på Spillespille.no kan du alltid prøve en ny runde for å få høyest poengsum. Og fordelene med å trene opp hukommelsen med et avslappende spill Mahjong er absolutt en bonus for moroa du vil ha. For å legge til utfordringen må du også holde styr på tiden, siden det er en teller i Mahjong 3D Connect som sakte tikker ned, men for hvert nivå du passerer, får du ekstra tid lagt til. Og hvis du trenger litt hjelp til å løse det nåværende stadiet, kan du bruke Hjelp-alternativet til å veilede valget ditt, eller Shuffle-alternativet, som endrer rekkefølgen rundt. Noen ganger er et nytt nivåoppsett akkurat det du trenger.

Opplev et annet Mahjong-spill på Spillespille.no og spill Mahjong 3D Connect.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge brikkene og andre spillelementer. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen.

Lignende spill:

Liker du Mahjong 3D Connect? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien mahjong spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.