Mahjong Time

Gå inn i en verden av Mahjong Time og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste mahjong spill!

Mahjong har rykte på seg for å være et av de beste spillene du kan velge når du vil slappe av noen øyeblikk, men Mahjong Time øker utfordringen litt ved å legge til en tidtaker til den klassiske opplevelsen. Selv om dette faktisk øker vanskelighetsgraden litt, vil du føle en god følelse av prestasjon etter at du har vunnet runden. Heldigvis er tillegget av tidtakeren den eneste endringen som Mahjong Time har ført til bordet. Så hvis du var en proff på Mahjong før, kan du fortsatt bruke de samme ferdighetene her også.

Du må fortsatt matche to fliser som har samme design på dem, som er plassert på kanten av stabelen, men med ekstra trykk fra tidtakeren kan denne opplevelsen føles som et helt nytt spill. Og selv om du fortsatt har muligheten til å be spillet om hjelp ved å klikke på hint-knappen, vil dette koste deg litt ekstra tid. Så du må tenke deg om to ganger før du bruker dette alternativet. Kanskje du ville tapt mindre tid hvis du selv finner ut hva ditt neste trekk bør være. Samtidig kan hint-knappen bare spare deg for hele spillet, siden den kan låse opp brettet for deg.

Spillespille.no er et flott sted å spille Mahjong på nettet. Spill en versjon av dette legendariske spillet når du velger Mahjong Time.

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp for å velge flisene og de ulike knappene på skjermen. Hvis du bruker en mobilenhet, trykker du på disse grafiske elementene i stedet.

Lignende spill:

Liker du Mahjong Time? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien mahjong spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.