Mahjong Real

Gå inn i en verden av Mahjong Real og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste mahjong spill!

Forbered deg på en avslappende opplevelse når du spiller Mahjong Real på Spillespille.no. Med Mahjong-reglene som du kanskje allerede er vant til, er Mahjong Real et godt valg når du vil spille et raskt spill av dette elskede spillet. Og hvis du ikke kjenner reglene ennå, kan Mahjong Real fungere som en flott introduksjon til denne typen spill. Målet ditt i denne typen spill er å tømme brettet for alle de vakkert utformede brikkene. For å gjøre dette må du matche to som er av samme type, og som er plassert i kantene av stabelen. Denne ekstra regelen gir virkelig mer utfordring til spillet, samtidig som du begrenser fokuset ditt kun på disse delene av stabelen.

Som de fleste spill av denne typen, har Mahjong Real intrikate design for brikkene sine, og du kan tydelig se hvilke du bør matche. Og hvis du noen gang blir sittende fast, kan du alltid bruke hint-knappen, som viser deg hva dine neste trekk kan være. Selv om spillet har en timer, brukes denne kun til sporing, så du bør ikke føle for mye press. Bare hvis du har en veldig konkurranseånd. På toppen av dette er det også en Mix-knapp, som du kan bruke til å omorganisere konfigurasjonen av brettet. Med 18 mulige brettkonfigurasjoner kan Mahjong Real være en morsom og frisk opplevelse i lang tid.

Spill et annet morsomt Mahjong-spill på Spillespille.no og forbered deg på å slappe av og ha det gøy.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å samhandle med spillets elementer. Hvis du bruker en mobilenhet, trykker du på skjermen for å oppnå samme funksjonalitet.

Lignende spill:

Liker du Mahjong Real? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien mahjong spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.