Math Duck

Gå inn i en verden av Math Duck og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste mattespill!

Øv på matematiske ferdigheter og test refleksene dine i et søtt spill som kombinerer matematikkspill og ferdighetsspill i en morsom pakke som du enkelt kan spille på Spillespille.no. I Math Duck spiller du som en søt and, og gjennom flere nivåer må du nøye navigere i miljøet, planlegge dine neste trekk og løse alle slags ligninger. På hvert nivå i Math Duck er det minst én ligning du må løse hvis du vil fortsette videre i spillet. Disse ligningene har en tom flekk som du må fylle ut, og du fyller den ved å overlappe rektanglene med riktig svar som er plassert på skjermen. De senere nivåene kan ha flere ligninger som du må løse, og rekkefølgen du overlapper med rektanglene er også veldig viktig, så vær oppmerksom på plasseringen av ligningen.

Men Math Duck tester også refleksene dine, og etter at du har funnet ut det riktige svaret, må du raskt ta nøkkelen for å låse opp døren og gå til neste nivå. I Math Duck er det en tidsbegrensning, så sørg for at du planlegger trekkene dine nøye. Selv om du ikke lykkes med det første, kan du alltids prøve igjen, og sammen med den søte anda vil du kunne løse matematikkoppgavene som venter deg.

Løs ligninger og ha det gøy på Spillespille.no når du spiller Math Duck.

Hvordan spille

Bruk piltastene eller WASD-tastene for å flytte anda rundt i miljøet. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på knappene på skjermen.

Lignende spill:

Liker du Math Duck? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien mattespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.