Mega Anime Avatar Creator

Gå inn i en verden av Mega Anime Avatar Creator og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste rinmaru spill!

Spill Mega Anime Avatar Creator-spillet av Rinmaru for å gi liv til alle mangafigurene som bare eksisterer i fantasien din! Leter du etter en unik, skreddersydd avatar for et nettforum? Vil du lage en imponerende mangaversjon av deg selv? Hvis svaret er ja, ikke gå glipp av denne karakterskaperutfordringen! Det som gjør at dette spillet skiller seg ut er at du har hundrevis av forskjellige alternativer. Bland dem i tusenvis av kombinasjoner! Du kan lage en gutt, en jente, en fe eller til og med en romvesen ved å velge elementer fra de seks forskjellige kategoriene. Kan du tro at du kan tilpasse funksjonene deres, håret, klærne, tilbehøret og bakgrunnen deres?

Skaperen begynner med svært dyptgående genetikk for karakteren din. Det er et fint, bredt spekter av hudtoner, så vel som fantasifarger. Tilpass med anime-neser, ører, rødme og tårer for å skape uttrykk, lepper, nydelige anime-øyeformer, øyenbryn og ansiktshår. Spillet inneholder både mannlige og kvinnelige funksjoner som kan mikses og matches fullstendig. Frisyremenyen lar deg lage en virkelig unik avatar, og blande topper, underdeler, statister og hestehaler. Utvalget er svimlende! Klærne spenner over både moderne og historiske så vel som asiatiske gjenstander som kimonoer og quipaos. Mange av toppene kommer med en kjønnsbytte slik at de kan brukes av menn og kvinner, eller bare spesifisere kroppstype. Du kan legge topper i lag med vester, krager, yttertøy, tilbehør og skjerf! Tilbehørsdelen er utrolig. Det er vinger, halskjeder, briller, øredobber og til og med mega kawaii dyreplysj! Jeg synes chibi-sauene er bare de søteste noensinne, selv om lamaen, kattungen og kaninen også er i gang. Separat fra det kan selve avataren ha dyreører, perfekt for å lage nekos. Jeg ser Sailor Moons edelstener og candy corn hornene fra Homestuck. Hvor mange av dine favoritt-anime-karakterer kan du gjenskape her? Nå de håndholdte elementene. Wow, Rin har virkelig skjemt oss bort her. Det er en hel "uten gjenstand"-seksjon for å lage søte positurer. Og så er det en mengde kule ting å holde på, til og med lyse sabler! Fullfør scenen din med et bredt utvalg av bakgrunner, mange inspirert av Japan. Du kan til og med bruke denne til å skrive din egen manga-tegneserie! Dette spillet har vært umåtelig populært helt siden det ble lansert, og det har vært en fryd å se Rin og Prince of Red Roses legge til temaoppdateringer.

Lignende spill:

Liker du Mega Anime Avatar Creator? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien rinmaru spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.