Michelin Star Chef

Gå inn i en verden av Michelin Star Chef og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste matlaging spill!

Lær av de beste og bli en elitekokk! Tjen Michelin-stjernene dine ved å fullføre hvert av trinnene som er nødvendige for å lage en deilig og komplett meny!

Start med forretten og legg ingrediensene i riktig rekkefølge for den lekreste grillpinnen! Overrask gjestene dine med den smakfulle suppen. Hakk grønnsakene i perfekt form og hold øynene på komfyren for matlaging med Michelin-stjerne! Neste er hovedretten! Følg instruksjonene nøye og vis dem at en ny elitekokk er i ferd med å lage mat på verdens mest kjente restauranter.

Avslutt matlagingsaktiviteten med den smakfulle og deiligste desserten noensinne har sett! Få dem til å nyte hver eneste skje og gjør deg klar for nye kulinariske opplevelser bare her! Mange nye matlagingsspill venter på deg for din daglige leketid!

Lignende spill:

Liker du Michelin Star Chef? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien matlaging spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.