Michelin Star Chef

Gå inn i en verden av Michelin Star Chef og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste matlaging spill!

Lær av de beste og bli en elitekokk! Tjen Michelin-stjernene dine ved å fullføre hvert av trinnene som er nødvendige for å lage en deilig og komplett meny!

Start med forretten og legg ingrediensene i riktig rekkefølge for den lekreste grillpinnen! Overrask gjestene dine med den smakfulle suppen. Hakk grønnsakene i perfekt form og hold øynene på komfyren for matlaging med Michelin-stjerne! Neste er hovedretten! Følg instruksjonene nøye og vis dem at en ny elitekokk er i ferd med å lage mat på verdens mest kjente restauranter.

Avslutt matlagingsaktiviteten med den smakfulle og deiligste desserten noensinne har sett! Få dem til å nyte hver eneste skje og gjør deg klar for nye kulinariske opplevelser bare her! Mange nye matlagingsspill venter på deg for din daglige leketid!

Lignende spill:

Liker du Michelin Star Chef? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien matlaging spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!