Mini Swim

Gå inn i en verden av Mini Swim og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Gå på et mini-vanneventyr på Spillespille.no når du spiller Mini Swim, i et avslappende spill som helt sikkert vil hjelpe deg å slappe av. Målet med spillet er å samle alle myntene som er spredt på bunnen av havet, samtidig som du unngår de ulike farene som lurer der. Sannsynligvis vil du bare rense havbunnen, eller kanskje du vil bli rik av den glemte rikdommen som bare ligger der, uansett, i Mini Swim er alt du trenger å gjøre å samle disse myntene. Mens de første nivåene begynner å lære deg det grunnleggende, begynner ting sakte å bli vanskeligere og vanskeligere, og alle dine svømmeferdigheter vil bli satt på prøve. Etter hvert som nivåene begynner å ha plattformer med pigger på, og alle slags motstandere begynner å streife rundt på scenene, må oppmerksomheten din øke hvis du vil komme deg forbi alle utfordringene spillet gir deg.

Den fortryllende atmosfæren til Mini Swim gir seg også til en avslappende opplevelse, og det faktum at nivåene er korte bidrar også til dens avslappende natur. Det faktum at utfordringen øker, om enn sakte, holder ting morsomt over lengre tid. Mini Swim er et annet godt valg fra Spillespille.no når du har noen øyeblikk til rådighet, og du leter etter noe morsomt som kan hjelpe deg med å ta tankene vekk fra ting.

Ta en reise under havet når du spiller Mini Swim på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk WASD eller piltastene for å flytte rundt på nivået hvis du spiller fra en stasjonær datamaskin. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på kontrollene på skjermen.

Lignende spill:

Liker du Mini Swim? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.