Cool Archer

Gå inn i en verden av Cool Archer og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Test bueskytingsferdighetene dine i et fantastisk siktespill på Spillespille.no og prøv ut Cool Archer. Her kan du mestre pil og bue, gjennom en rekke utfordrende skudd som du må ta. Cool Archer sikter mer mot realisme, så i tillegg til å passe på at du sikter mot målet, må du også ta hensyn til naturkreftene, som vinden. Heldigvis viser Cool Archer deg retningen vinden blåser, men å justere målet for å ta hensyn til dette kan noen ganger være en utfordrende jobb.

Men for å komme deg gjennom nivåene til Cool Archer må du være komfortabel med en sunn dose utfordrende spilling, siden hvert nytt nivå gir deg en ny utfordring. Dette kan enten være en mer intens vind som vil endre banen til skuddene dine hvis du ikke tar nøye hensyn til det, eller det kan være en kompleks bevegelse av målet. Og ja, målet fra Cool Archer kan ha alle slags komplekse bevegelser, og spesielt i de senere nivåene, vil hvert skudd du tar, holde deg på kanten av setet, mens du ser pilen fly gjennom luften.

Med sin 3D-grafikk kan Cool Archer gjøre siktingen litt mer realistisk, og i noen situasjoner kan den hjelpe deg med å styre pilene dine. Og du trenger all hjelpen du kan få, for du kan bare bomme tre ganger, og hvert tapt skudd tar ut en av dine dyrebare piler. Så sikt nøye hvis du ønsker å komme deg videre gjennom ledertavlene på nettet og få den ettertraktede topplassen i Cool Archer.

Test målet ditt og ha det gøy når du spiller Cool Archer på Spillespille.no.

Hvordan spille

Flytt buen rundt med musen og trykk på venstre museknapp for å skyte. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykk på skjermen for å begynne å sikte og slipp for å skyte.

Lignende spill:

Liker du Cool Archer? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.