Modern Princesses

Gå inn i en verden av Modern Princesses og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kle på spill!

Hva skjer, fashionistaer? Det er på tide å hjelpe Anna og Elsa, de to kuleste søstrene fra is- og snølandet, i dette klesspillet for jenter. Disse jentene har blitt transportert til den moderne verden, men de har ingen anelse om hvordan de skal kle seg eller oppføre seg som oss vanlige folk. Det er der du kommer inn, jente! Det er din jobb å hjelpe disse isprinsessene til å bli motedivaer!

La oss starte med det grunnleggende. Anna og Elsa er vant til å bruke pels og støvler, men det kommer ikke til å fly i denne verden. De må finne noen kule og trendy antrekk til skolen, slik at de kan passe sammen med de andre elevene. Tenk på denimjakker, grafiske t-skjorter og ripede jeans. Og ikke glem tilbehøret! De trenger noen solbriller og søte ryggsekker for å fullføre utseendet.

Men det handler ikke bare om skole. Disse jentene er invitert til fest, og de må ta med A-spillet sitt. De må snu hodet og vise alle hvor kule de er. Så tenk på kule kjoler, moteriktige jakker og morsomme tilbehør. Og ikke glem sminken og håret! De må se feilfrie ut fra topp til tå.

La oss være ekte her, disse jentene er ikke vant til den moderne verden, så de trenger litt seriøs hjelp. Det er der du kommer inn, jente! Vis dem tauene og hjelp dem med å navigere i denne vanvittige moteverdenen. Du har dette, jente!

Så la oss sette i gang og gjøre disse isdronningene til moteikoner. Det kommer til å bli en vill tur, men med din hjelp vil de bli de kuleste jentene i byen!

Lignende spill:

Liker du Modern Princesses? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kle på spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.