School Miss Popularity

Gå inn i en verden av School Miss Popularity og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kle på spill!

Hei, motefolk! Gjør deg klar til å drepe i School Miss Popularity, det kuleste klesspillet for jenter! Du vil hjelpe seks vakre videregående jenter med å gjøre seg klare for den ultimate popularitetskonkurransen på skolen deres. Disse jentene handler om mote, og de trenger din hjelp for å sørge for at antrekkene deres er riktige!

Du vil ha tilgang til de siste trendene innen klær, sko og tilbehør, slik at du kan lage en unik look for hver jente. Når du har satt sammen det perfekte antrekket, er det på tide å imponere de populære gutta som skal dømme konkurransen. De vurderer hver jentes antrekk, så sørg for at du velger med omhu!

Jenta med høyest poengsum vil bli kronet til dronningen av skolen, og antrekket hennes vil bli snakk om byen. Så gjør deg klar til å vise frem stylingferdighetene dine og hjelpe disse jentene med å vinne tittelen Skolefrøken Popularitet!

Er du klar til å nyte dette kule motespillet? La oss gå!

Lignende spill:

Liker du School Miss Popularity? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kle på spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.