Monster Girls Missing Summer

Gå inn i en verden av Monster Girls Missing Summer og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste monster high spill!

Velkommen [tilbake] til sommersesongen! Det er tid for solskinn, strandturer og alle de fantastiske sommerantrekkene du har drømt om. Men hva om du ikke har noe kult å ha på deg? Vel, ikke bekymre deg! Vi har dekket deg med disse fire jentene som savner sommerantrekk like mye som det fine været ute. De savner også å gå til sjøen, så de gleder seg til å velge noen superkule sommerantrekk å dele med vennene sine.

Spill rollen som en motedesigner, eller snarere en kreativ jente som elsker mote. Hun har alltid de siste trendene i tankene og sørger for at hun kler seg på den mest stilige måten. Hun liker å kle seg ut i superkule sommerantrekk slik at hun kan vise frem kreativiteten sin. I år bestemte hun seg for å lage nye sommerantrekk for hver av vennene hennes. Ta en titt på de fire jentegarderobene og velg de kuleste sommerantrekkene, selv om den varme årstiden er over. Ikke glem sminke og tilbehør, fokuser på sommerlige elementer. Vi venter på deg daglig med nye overraskelser og gratis jentespill!

Lignende spill:

Liker du Monster Girls Missing Summer? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien monster high spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.