Wednesday Besties Fun Day

Gå inn i en verden av Wednesday Besties Fun Day og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kle på spill!

Hei der, jenter! Gjør deg klar til å dykke med hodet først inn i den fantastiske verdenen til Wednesday Besties Fun Day, det ultimate spillet som kommer til å gjøre stildrømmene dine til virkelighet! Bli med Wednesday og hennes BFF Enid på et episk moteeventyr som vil få deg til å drepe som dronningene du er. Spenn deg fast, for vi er i ferd med å søle alle deets på denne fem-nivå ekstravaganzaen!

Nivå én handler om onsdagens sminkemagi. Ta tak i disse børstene og gjør deg klar til å lage utseende som får hodet til å snu seg. Fra røykfylte øyne som kan konkurrere med en midnattshimmel til feilfri foundation som får deg til å se luftbørstet ut, det er på tide å slippe løs din indre makeupartist og gi onsdag en makeover som passer for en superstjerne. Få disse blandingsferdighetene på fleek og la skjønnhetstransformasjonen begynne!

Men hold på de stilige hattene dine, for nivå to er der motevanviddet begynner! Onsdag handler om den gothic chic stemningen, og vi er her for det! Se for deg at hun rocker de elegante svarte antrekkene som utstråler selvtillit, sammen med tilbehør som får hjertet ditt til å hoppe over et slag. Og la oss ikke glemme pièce de résistance - den berømte celloen! Det er på tide å ta frem din indre stylist og ta onsdagens goth-spill til et helt nytt nivå av fabelaktighet!

La oss nå skifte gir og fokusere på Enid, selve moteikonet! Nivå tre handler om å gi Enid et sminkeutseende som er like levende og fargerikt som hennes personlighet. Tenk på dristige, lyse paletter som får øynene hennes til å springe, og lekne leppefarger som vil gjøre et statement. Gjør deg klar til å vise frem sminkeferdighetene dine og få frem den indre divaen i vår fantastiske fashionista!

Men vent, mote-ekstravaganza stopper ikke der! Nivå fire er der Enids stil virkelig skinner. Gjør deg klar for et utbrudd av livlige farger, funky mønstre og trendy antrekk som vil få motesansene til å krible av spenning. Enid handler om å omfavne sin unike stil og uttrykke seg gjennom mote. Det er på tide å mikse og matche som en proff og lage antrekk som vil gjøre Enid til en trendsetter og en moteinspirasjon!

Sist, men absolutt ikke minst, har vi den store finalen i nivå fem! Det er på tide å gi Thing, vår søte venn hånd, den ultimate gotiske manikyren. Fra å velge den perfekte neglelengden til å velge goth-ringer og -armbånd som gir et snev av kant, handler det om å lage en manikyr som er like mørk og fabelaktig som Thing selv. Og selvfølgelig, la oss ikke glemme goth-neglelakken! Velg en farge som skriker "attitude" og fullfører looken med et snev av gotisk glam.

Så der har du det, stilige lesere! {gameName er spillet som lar fashionista-ånden din sveve samtidig som du holder deg oppdatert. Gjør deg klar til å drepe disse sminke-lookene, rocke de edgy antrekkene, og lage en goth manikyr som får alle til å snakke. Det er på tide å omfavne din unike stil, uttrykke deg fryktløst og vise verden hva du er laget av! Hold deg fabelaktig, vær heftig og fortsett å skinne som stilstjernene du er!

Spill andre spill fra Wednesday-serien:

  1. Wednesday's Breakup Handbook

Lignende spill:

Liker du Wednesday Besties Fun Day? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kle på spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.